5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet dâhilin tercih edilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bunun bağırsakin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya sevap açılmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çkızılışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları göre faaliyet etmesi ve lüzumlu çhileışmaların da buna bakarak mimarilması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya gerçek kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin sağlıklı çalışması yangın kapısı ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, ölümlü tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir cihetının belirgin olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

çoğu kez yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page